Om oss

vår historie

Siden 2012 har Solicians Advokatfirma betjent over 2500+ klienter med forskjellige retstvister. Advokatene våre representerer et bredt spekter av klienter - men klienter med komplekse juridiske problemer og / eller situasjoner med høy konflikt vil ha størst nytte av vårt advokatfirma.

Erfaring

Våre omfattende ressurser og forpliktelse til kundeservice tilfredsstiller behovene til et mangfoldig klientell i flere bransjer.

Tjenester

Vi har en bred sammensatt kompetanse og utfører oppdrag for næringslivet, kommuner, statlig virksomhet, og privatpersoner.

Vårt team

Våre advokater har gode kvalifikasjoner innenfor sine respektive spesialområder og fagfelt – noe som er avgjørende for å oppnå gode resultater.

Budget

Our extensive resources and commitment to client service satisfy the needs of a diverse clientele across multiple industries.

Vi har stor forståelse for våre kunder

Hos oss har vi høye krav til kompetanse, videreutdanning og klientfokus. Advokaten er ansvarlig med tittelen for alt arbeidet som advokatfullmektiger gjør, noe som betyr at du som klient får samme kvalitet uavhengig av hvilken ansatt som håndterer saken din.

Ikke prøv å fortelle kunden hva han vil. Hvis du vil være smart, vær smart i dusjen. Gå så ut, gå på jobb og betjen kunden.

Vårt oppdrag

Siden 2012 har vår advokatfirma betjent over 2500+ klienter med forskjellige retstvister. Advokatene våre representerer et bredt spekter av klienter, men klienter med komplekse juridiske problemer og / eller situasjoner med høy konflikt vil ha størst nytte av vårt advokatfirma. Vi samarbeider med ambisiøse ledere som ønsker at fremtiden skal lykkes og hjelper dem å oppnå ekstraordinære resultater.

Møt våre advokater

Våre advokater har gode kvalifikasjoner innenfor sine respektive spesialområder og fagfelt – noe som er avgjørende for å oppnå gode resultater. 

Johanne Martinssen

advokat

Advokat Johanne er spesialist innen saker som gjelder fast eiendom. Hun har også erfaring med nabotvister og tvister der man har kjøpt bil eller båt.

Tommy Larsen

ADvokat

Tommy har lang erfaring med forbrukersaker. Han er ekspert på et bredt spekter av saker innenfor kjøp og salg. Hvis du har kjøpt noe, men mener at kjøpsgjenstanden har en mangel, er advokat Larsen rett mann å kontakte.

Marit Kjærstad

Advokat

Marit innehar høy faglig kompetanse innenfor de fagområder hun bistår. Hun er opptatt av faglig kompetanse, engasjement & god service.

Vår fokus er att hjelpe deg

Attester

Dere gir virkelig den beste juridiske representasjonen som er tilgjengelig. Jeg følte meg skikkelig ivaretatt og måtte aldri bekymre meg over saken min.
Caroline
Klient
Daniel hjalp meg med å fullføre en lang tidssak jeg har prøvd å avslutte i årevis. Han var helt forståelsesfull, profesjonell og jobbet veldig flittig til slutt, og jeg er så takknemlig! Anbefaler sterkt!
Karl Monssen
Klient
Jeg har fått veldig god hjelp! Advokatene her er kunnskapsrike, de lytter og tar vare på klientene sine.
Rebekka
Klient

Noen selskaper vi har jobbet med

Vi har hatt æren av å samarbeide med flere store selskaper

Trenger du hjelp fra advokat?

DIN LOGO

Copyright © 2020. All rights reserved.

Nylige nyheter

Nyhetsbrev

Bli med på mail listen vår for å få nyheter og eksklusive tilbud.